Stöd Kimitoöns företagare, köp ett presentkort!

ShoppingAtKimitoön
Genom att köpa ett presentkort till en av Kimitoöns upplevelser och produkter, hjälper du företaget att klara sig genom Coronakrisen! Ditt stöd behövs, och du eller dina vänner behöver säkert något fint som väntar då krisen är över. Hjälp våra lokala företagare genom att handla nu!

Se allmänna villkor för presentkortsköpen längst ner på sidan.

 

Bengtskär och Rosala Vikingacentrum

Bengtskär och Rosala Vikingacentrum

Bege dig på kryssning i Kimitoöns unika skärgård med hjälp av Skärgårdens märkesrutt, besök Nordens högsta fyr Bengtskär eller utforska Rosala Vikingacentrums fascinerande värld!

Köp presentkort SE PRESENTKORTEN HÄR

 

Finlands skärgårdsbokning

Finlands skärgårdsbokning

Bege dig ut på kryssning med jakten Eugenia, koppla av i Kasnäs badhotell, övernatta i stuga ute i vår skärgård eller bjud en vän på någon annan av de många upplevelser som Finlands skärgårdsbokning erbjuder.

Köp presentkort SE PRESENTKORTEN HÄR

 

Kryssningar till Örö med Wilson Charter

Kryssning till Örö med Wilson Charter

Ge ett presentkort åt din vän eller åt dig själv för en fin kryssning till Örö fortö. Örö bjuder på historia, kullerstensvägar, kanoner, orörda stränder och solbrända fjärilsängar. Örö är en pärla i Skärgårdshavets nationalpark!

Köp presentkort SE PRESENTKORTEN HÄR

 

GP Boatservice

GP Boatservice

Det finns många ypperliga tillfällen för ett presentkort. En födelsedagsgåva, farsdagsgåva, morsdagsgåva eller kanske som ett litet tack för någonting. I vår butik finns ett sortiment för alla och en var.

Köp presentkort KÖP PRESENTKORT - KLICKA HÄR FÖR ATT TA KONTAKT MED OSS

 

Kasnäs

Kasnäs

Bjud dig själv eller en vän på massage, en avkopplande vistelse i en svit eller en dag i Kasnäs spa.

Köp presentkort SE PRESENTKORTEN HÄR

 

Labbnäs

Labbnäs semesterhem

Hos oss kan man köpa presentkort för valfri summa till exempel till matservering, julbord, övernattning, vinterbad, tårtor och smörgåstårtor, kalas och minnesadresser. Presentkortet kan användas till alla våra produkter!

Köp presentkort KÖP PRESENTKORT GENOM ATT RINGA 040 8330495

 

Skärgårdshotellet Havskronan

Skärgårdshotellet Havskronan

Skärgårdshotellet Havskronan vid Kärra i Dragsfjärd bjuder på god mat och bekvämt boende i havsnära miljö. Presentkort till hotellets service är ett fint sätt att uppmärksamma en vän!

Köp presentkort SE PRESENTKORTEN HÄR

 

Storfinnhova

Storfinnhova Gård

Det absoluta dragplåstret är den fantasifyllda skogsbyn. Invid en skogsbäck finns den magiska underjordiska granit-rökbastun. Unna dig själv eller ge bort denna upplevelse.

Köp presentkort KÖP PRESENTKORTET HÄR

 

Garnhärvan

Garnhärvan

Alla handarbetsmänniskors dröm; presentkort till en garnbutik! Allt från rimliga kommersiella garn till lyxiga handfärgade, samt stickor och annat tillbehör.

Köp presentkort SE PRESENTKORTEN HÄR

 

Made in Hitis

Made in Hitis

Gläd en vän med ett vackert och hållbart bruksföremål, tillverkat i Hitis skärgård!.

Köp presentkort SE PRESENTKORTEN HÄR

 

Rehab Center

Rehab Center

Ta hand om dig själv med skön fysio, massage eller wellnessbehandling!

Köp presentkort KÖP PRESENTKORT GENOM ATT RINGA 02 423 685 ELLER 050 5825 375

 

Actiwell

Actiwell - fysioterapi & massage

Presentkort är en utmärkt gåva och en trevlig överraskning. Vi erbjuder fysioterapitjänster för männiksor i alla åldrar.

Köp presentkort KÖP PRESENTKORT GENOM ATT RINGA 044 025 7006 ELLER SÄND E-POST TILL info(at)actiwell.fi

 

F:ma Jenny Sundqvist

F:ma Jenny Sundqvist

Bästa gåvan! Du kan själv välja presentkort för en valfri summa eller behandling. Behandlingar som erbjuds är: Fysioterapi, Lymfaterapi, Medicinsk Laser, Massage, Mamma Mage träning och Ansiktszonterapi.

Köp presentkort KÖP PRESENTKORT GENOM ATT RINGA 040 845 7543

 

Actiwell

Actiwell - gym

Investera i hälsa och välmående, ge ett gympresentkort som gåva.

Köp presentkort KÖP PRESENTKORT GENOM ATT RINGA 044 025 7006 ELLER SÄND E-POST TILL info(at)actiwell.fi

 

HannoliFoto

HannoliFoto

Ett presentkort till en fotografering är en av de mest minnesfyllda gåvor som finns. En upplevelse att komma ihåg för evigt! En fotografering passar alla, gammal som ung, familj, par eller singel. Du kan välja att ge bort ett helt paket eller ett presentkort med valfri summa.

Köp presentkort KONTAKTA HANNOLIFOTO HÄR FÖR PRESENTKORTEN

 

Nimas Corner

Nimas Corner

Gör någon glad med en gåva och köp ett presentkort till Dam- och herrfrisering Nimas Corner i Västanfjärd!

Köp presentkort KONTAKTA NIMAS CORNER PÅ 02 427 627 ELLER This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. FÖR PRESENTKORT

 

Sabinas Salong

Sabina´s Salong

Pigga upp en vän och ge ett presentkort till Sabina´s Salong i Dalsbruk! Hår, naglar och fransar, även browlift erbjuder jag i min salong!

Köp presentkort KONTAKTA SABINA´S SALONG PÅ 044 988 6271 FÖR PRESENTKORT

 

Maddes Ankar bar

Madde´s Ankar Bar

Bjud någon på en smaklig måltid. Köp ett presentkort till ett valbart värde hos oss. Vi skickar även presentkorten per post utan extra kostnad.

Köp presentkort FÖR PRESENTKORT KONTAKTA MADDE´S ANKAR BAR 040 719 9207 ELLER SKICKA MEDDELANDE VIA MESSENGER

 

Antikvariat Kojan

Antikvariat Kojan

Stöd Kojan under coronakrisen genom att köpa presentkort till dig själv eller dina vänner. Kortet gäller alla Kojans varor och är i kraft i ett år.

Köp presentkort SE PRESENTKORTEN HÄR

 

Rohan Tallit

Rohan Tallit

Ge som gåva möjligheten att få rida på våra ståtliga barockshästar, mitt i den den lugna, tysta och friska skärgårdsluften!

Köp presentkort SE PRESENTKORTEN HÄR

 


Företagare, vill du ha med dina presentkort på den här sidan?
Kontakta oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  eller ring 044 377 0809 så hjälper vi! Har du inte ännu presentkort on-line? Anslut dig till www.tueturkulaista.fi så får du presentkorten försäljningsbara on-line och skcika sedan länken åt oss så marknadsför vi presentkorten här!

Allmänna villkor:
Kimitoöns kommun marknadsför på denna sida sådana presentkort som områdets företag säljer. Kundrelation knyts vid köp mellan det säljande företaget och konsumenten. Kimitoöns kommun står i inget skede i kundrelation till konsumenten, utan ansvaret att köphändelsens villkor uppfylls och på ekonomiska följder av köpet ligger på det säljande företaget och dess kund. Företaget som säljer presentkort förbinder sig till att följa Finlands gällande lagstiftning. Företagets är medevetet om, att konsumenten har rätt att uppheva köpet inom fjorton dagar vid uppköp gjort som distansförsäljning.