Ut och njut

Idrott & motion
Datum: den 10 april 2021 - den 10 maj 2021

Plats: Kimitoön  |  Stad: Kimitoön

När pågår kampanjen?
Kampanjtiden är 10.4–10.5.2021. Du kan komma med när som helst under kampanjtiden, men vi hoppas att du är med från start – då ökar också dina chanser att vinna i utlottningarna. 

Registrering / logga in
När du registrerar dig ska du fylla i för- och efternamn, e-post och lösenord (endast första gången). Det är endast ditt förnamn som syns för andra användare när du sedan fyller i och publicerar dina uteaktiviteter. När du registrerar dig ska du själv ange ett lösenord. (Det kan vara bra att skriva upp lösenordet på ett lämpligt ställe ifall du råkar glömma bort det.) När du registrerar dig som deltagare i kampanjen godkänner du att dina aktiviteter och bilder syns på kampanjsajten eller i Folkhälsans andra kanaler.

När du i fortsättningen loggar in på din personliga sida, anger du den e-postadress och det lösenord du valde vid registreringen.

Hur deltar jag i Ut och njut-kampanjen?
På sidan ”Aktivitet” (aktiveras vid kampanjstarten 10.4) fyller du i de aktiviteter som du har genomfört ute i naturen under respektive kampanjdag. För att fylla i en aktivitet måste du vara inloggad. Vi rekommenderar att du fyller i och publicerar dina aktiviteter samma dag som du har genomfört dem. Kom ihåg lokala restriktioner när du utför dina utomhusaktiviteter.

Välj en aktivitetskategori och plats/ort. Du kan dessutom fylla i hur länge du varit "ut och njutit" om du vill. Om du vill berätta mera om din aktivitet kan du göra det genom att skriva i textrutan. Ladda sedan gärna upp en bild som synliggör din aktivitet. Ha därför gärna med dig en kamera eller mobiltelefon med kamera under din aktivitet så att du kan dokumentera din utevistelse. Du behöver inte, men får gärna, synas på bilden. Använd endast bilder du har lov att använda.

Andra deltagare kan inspireras att gå ut och njuta av att se ditt inlägg på aktivitetssidan – dela därför med dig av dina aktiviteter så ofta du kan!

https://www.folkhalsan.fi/ut-och-njut/kampanjinformation/

 

information

Telefon
0405708763
E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Karta


 

Alla datum


Evenemang: Från den 10 april 2021 till den 10 maj 2021