Omat tietosi
Yllä olevat tiedot näkyvät ainoastaan tapahtumakalenterin ylläpitäjille. Alempana voit syöttää niitä yhteystietoja, joita kalenterin käyttäjä näkee.
 
Uusi tapahtuma
 
Aika
Anna ajanjakso tapahtumalle. Jos tapahtuma on auki tällä jaksolla vain tiettyinä päivinä, valitse päivät kohdalta Viikonpäivät. Jos tapahtuma on auki myös muina yksittäisinä päivinä ajanjakson sisä- tai ulkopuolella, anna niitä päiviä kohdassa Yksittäiset päivät.

Ajanjakso

Yksittäiset päivät

Päivä
Poista
Lisää

Ajan näyttäminen

 
Tapahtumakuvaus

Lyhyt kuvaus (ruotsiksi)

Maksimissaan 200 merkkiä
( jäljellä)
 

Lyhyt kuvaus (suomeksi)

Maksimissaan 200 merkkiä
( jäljellä)
 

Lyhyt kuvaus (englanniksi)

Maksimissaan 200 merkkiä
( jäljellä)
 

Kuvaus (ruotsiksi)

 

Kuvaus (suomeksi)

 

Kuvaus (englanniksi)

 
 
Tiedot

Tapahtumapaikka

Yhteystiedot

Lisätiedot

Liitteet

 
Google Maps

Osoitteen poiminta, joka näyttää heti sijainnin kartalla.

Kirjoita hakukenttään katuosoite mahdollisimman täydellisenä ja kun oikea osoite näkyy listalla valitse se. Näet osoittee myös kartalla.
Voit myös vapaasti siirtää osoitinta kartalla.

Map


Voit raahata osoitinta ja korjata sijaintia kartalla
 
Käyttäehdot:

Kimitoöns kommun ansvarar inte för att de evenemangsuppgifter som användare matar in är korrekta, och du bör noggrannt korrekturläsa de uppgifter som du lämnar in. Kommunen förbehåller sig rätten att avlägsna evenemang eller ändra texter som upplevs som felaktiga, missledande eller inte till evenemangskalendern hörande. Händelsen dyker upp i kalendern efter att vi kontrollerat den och aktiverat den, normalt inom en arbetsdag.

Om du behöver hjälp med systemet, ring turistinformationen 02 4260 170.

 

Kemiönsaaren kunta ei vastaa sisäänjätetyistä tapahtumatiedoista, ja tapahtumailmoittajan on huolellistesti oikoluettava tiedot ennen jättämistä. Kunta pitää itsellään oikeudet muokata tai poistaa tietoja jotka ovat virheellisiä, harhaanjohtavia tai jotka eivät kuulu tapahtumakalenteriin. Tapahtuma ilmestyy kalenteriin, sen jälkeen kuin olemme tarkistaneet tapahtumaa ja hyväksyneet sitä, yleensä yhden työpäivän sisällä.

Tarvitsetko apua järjestelmän kanssa - soita matkailuneuvontaamme 02 4260 170.

 

Hyväksy ehdot alla ja paina Lisää tapahtumaa . Jos sinut ei siirretä eteenpäin, selaa ylöspäin nähdääksesi mitkä tiedot ovat puutteellisia!

Godkänn villkoren nedan och tryck Lägg till evenemanget. Ifall du inte flyttas framåt, kontrollera ovan vilka uppgifter som är bristfälliga!

Hyväksyn käyttöehdot. *