Siirry sisältöön

Paikallisia makuja

Mansikoita torikojulla.

Kemiönsaaresta löydät paikallisia raaka-aineita ruuanlaittoon ja herkutteluun, mutta myös valmiita ruokatuotteita. Parhaat sesongit paikallisille makuelämyksille ovat tietysti kesä ja syksy, sillä syntyväthän parhaat ruuat tuoreista raaka-aineista. Monet saaren paikallisista ravintoloista ja kahviloista hyödyntävät monipuolisesti paikallisia raaka-aineita sesongin ja saatavuuden mukaan.

Omenoiden, varhaisperunoiden, marjojen ja monipuolisen vihannesvalikoiman lisäksi saaristosta löytyy pienpanimoiden kekseliäitä oluita sekä erityisylpeydenaiheemme, SM-palkitut artesaaniruokatuotteet!

Matkalla kannattaa poiketa paikallisessa puodissa tai suoramyyntipisteessä, sillä onhan ruokamatkamuisto paras tuliainen saaristomatkalta!

Puodit ja panimot

Voimme ylpeänä esitellä laajan valikoiman puoteja ja panimoita, jotka tarjoavat meille paikallisesti tuotettuja vihanneksia, hedelmiä, juomia ja paljon muuta! Kemiönsaarella vaalimme kestävien ja lähituotettujen vaihtoehtojen edistämistä, mikä heijastuu laajassa valikoimassa tuotteita, joita paikalliset tuottajamme tarjoavat.