Vapaat tontit

Dahlby - Aurinkoranta

Dahlby-Gammelbyn-alue sijaitsee Kemiönsaaren itäisen sisäänajoreitin, Strömman kanavan läheisyydessä. Kaikilta Aurinkoranta-alueen tonteilta on merinäköala ja ne tarjoavat läheisyyden luontoon ja runsaasti vapaa-ajantoimintaa lähistössä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet ja hyvät palvelut lähellä, sekä Kemiön keskustassa viiden minuutin automatkan päässä, että naapurikunnassa Salossa, jonka keskusta on 25 minuutin ajomatkan etäisyydellä. Saaristo se alkaa tästä ja jatkuu niin kauas ja kauan kuin itse haluat. Harvinaisuutena voi mainita, että tämä on ainoa paikka Suomessa, jossa voit havaita vuorovesi-ilmiön.

Tontit on kaavoitettuja erillisiä pientaloja varten, 230 m2 rakennusoikeudella. Alueelle on laadittu ja vahvistettu rakennustapaohjeet.

Lue lisää

Dahlby - Aurinkoranta

Kemiönsaari kuvina

Dahlby - Hiekkaharju

Rauhallista Dahlby-Gammelbyn asemakaava-aluetta ympäröi puisto ja metsät. Hiekkaharju tarjoaa luonnonläheistä asumista ja hyvät liikenneyhteydet. Kemiön keskustan palvelut ovat lähellä, ja Salon keskusta on 25 minuutin ajomatkan päässä. Läheltä löytyy myös vapaa-ajantoimintaa kaikkina vuodenaikoina. Hiekkaharjun tontit sopivat erityisen hyvin luontoa, rauhaa ja saaristoa arvostaville perheille.

Tontit ovat kaavoitettuja erillisille pientaloille, 250 m2 rakennusoikeudella asuinrakennukselle ja 80 m2 talousrakennukselle.

Lue lisää

Norrbacka

Norrbacka-alue on välittömässä läheisyydessä melkein kaikkeen. Kemiön keskusta liikkeineen, palveluyrityksineen ja julkisine palveluineen löytyy läheisyydestä ja muun muassa terveyskeskus on alueen naapurina. Norrbacka sijaitsee kivenheiton päässä Amospuistosta, jossa on esimerkiksi ala-aste, päiväkoti sekä jalkapallo- ja urheilukenttiä. Alue sijaitsee metsäalueen läheisyydessä monine ulkoilureitteineen ja tarjoaa siten upeat virkistysmahdollisuudet luonnossa. Alueelta on hyvät yhteydet Turkuun ja Saloon. Ajomatka Turkuun kestää noin 45 minuuttia ja Saloon noin 35 minuuttia. Eikä pidä unohtaa, että täällä saa asua maailman suurimman ja kauneimman saariston keskellä.

Lue lisää

Norrbacka

Kemiönsaari kuvina

Niittykumpu ja Turuntie

Alueet sijaitsevat Kemiön keskustan pohjoisella puolella kivenheiton päässä Amospuistosta ja kouluista. Kulkuyhteydet ovat hyvät, sillä tontit sijaitsevat Turuntien varrella. Ajomatka taittuu Turusta noin 45 minuutissa ja Salosta noin 35 minuutissa. Kemiön keskustassa on laaja palvelutarjonta ts. kaikki mitä voi tulla kyseeseen koskien liikkeitä, palveluyrityksiä ja julkisia palveluja. Muun muassa terveyskeskus on lähellä. Ja täälläkin keskellä Kemiönsaarta saaristo on ympärillä lyhyellä etäisyydellä.

Lue lisää

Kirkkomäki

Kirkkomäen asemakaava-alue sijaitsee Västanfjärdin vanhan kirkon läheisyydessä, rauhallisessa metsärinteessä, jossa on puolisentoista tusinaa tontteja. Meri ja saaristomaisemat ovat lähettyvillä. Kauppa sekä apteekkipalvelut löytyvät Lammalasta. Nuorisoseuran talolle Vårdkasenille ja tenniskentille on 200 metrin matka tonteilta, ja Bjärkaksen golfviheriöt ovat noin 4 kilometrin etäisyydellä. Västanfjärds skola (luokat 1 – 6) ja Sofia-päiväkoti sijaitsevat Nivelaxissa, noin viisi kilometriä pohjoiseen. Tieyhteydet ovat hyvät, ja idyllinen saaristo avoimine ulapoineen, saarineen ja luoteineen löytyvät kaikki täältä.

Tonteilla on historialliset laivatyyppinimet, ja ne ovat kooltaan 1600 - 2500 m². Rakennusoikeutta on hyödyntämisluvuin 0,15 joka tarkoittaa n. 240 - 325 m².

Lue lisää

Kemiönsaari kuvina

Kemiönsaari kuvina

Kulla

Kaunis alue Dragsfjärdenin järvimaisemalla. Kärran keskusta sijaitsee kävelymatkan päässä ja kymmenessä minuutissa ajat Taalintehtaan keskustaan. Sinulle, joka arvostat luonnon tarjoamaa kauneutta ja hiljaisuutta.

Lue lisää

Pohjoinen & Läntinen Lemonsilta

Taalintehdas on historiallinen ruukkikylä luonnon keskellä. Taalintehtaasta on tullut matkailijoiden suosima käyntikohde, sillä viehättävät puutalot, hieno vierasvenesatama, hotelli, ravintolat ja muut kylän palvelut houkuttelevat sekä kävijöitä että uusia asukkaita alueelle.

Pohjoinen ja läntinen Lemonsilta sijaitsevat Taalintehtaalle johtavan tien varrella ja Ison Masuunijärven lähellä, noin kaksi kilometriä Taalintehtaan torilta. Yhteydet ovat hyvät ja päivittäin kulkee useita linja-autovuoroa Taalintehdas-Helsinki/Turku-Taalintehdas. Sijainti on rauhallinen, ja monipuolinen luonto metsineen ja järvineen ihan lähettyvillä. Tontit ovat suuruudeltaan 1300 - 1 900 m² ja rakennusoikeutta hyödyntämisluvuin 0,15, siis 195 – 285 m2.

Lue lisää: Pohjoinen Lemonsilta

Lue lisää: Läntinen Lemonsilta

Pohjoinen Lemonsilta

Vapaat tontit voi varata Kemiönsaaren kunnan sivuilla (avaa sivua täällä).