Mielekästä seniorielämää luonnon helmassa

 

Haluamme tarjota ikääntyneille asukkaillemme hyvät mahdollisuudet pysyä virkeänä ja hyväkuntoisena. Tämän vuoksi Kemiönsaaren kunta tarjoaa senioreille maksuttomia liikuntakerhoja. Saatavana on myös Long Living -liikuntakortti, joka oikeuttaa alennuksiin ja etuihin useissa yrityksissä. Kunnan kautta sinulla on myös mahdollisuus saada liikunta- tai kulttuuriystävä.

Kemiönsaarella on viihtyisät ja nykyaikaiset liikuntapaikat sekä kauniita luontopolkuja ja reittejä. Täällä voit myös pelata golfia tai tennistä, käydä kuntosalilla tai pulahtaa uimaan Kasnäsin kylpylässä.

Haluaisitko aloittaa terveellisemmät elämäntavat? Liikunta- ja elintapaneuvontamme tarjoaa maksutonta tukea ja järjestää erilaisia liikuntaryhmiä. Tarjoamme myös soveltavaa liikuntaa ikääntyneille, pitkäaikaissairaille ja toimintarajoitteisille.
Aktiiviset yhdistyksemme järjestävät tapaamisia, ohjelmaa ja matkoja. Kulttuuritalo Villa Landen elokuvateatterissa esitetään säännöllisesti elokuvia, ja aikuisopisto järjestää monipuolisesti erilaisia kursseja. Kemiön käsityökeskuksessa on mahdollisuus esimerkiksi kutomiseen.

Visit Kemiönsaari -sivustolla on paljon tietoa Kemiönsaaren palveluista ja nähtävyyksistä sekä runsaasti menovinkkejä. Kokeile esimerkiksi patikoimista upeilla luontopoluilla, kiipeämistä Taalintehtaan Senatsbergetin näköalatorniin, melomista Masugnsträsketillä tai poikkea kahville johonkin hienoista kahviloistamme.

Tapahtumakalenteristamme löytyy jokaiselle jotain!
Näe & koe Tapahtumakalenteri Aikuisten ja senioreiden liikuntaryhmät Kemiönsaaren aikuisopisto Kemiönsaaren yhdistykset