Yrittäjätarinat

Strandellin Sähkö

Strandells_600x400

Strandellille on tärkeää kuunnella asiakkaiden tarpeita, jotta he voivat asua ja elää mukavasti Kemiönsaarella. Etunamme on, että koko henkilökuntamme asuu täällä – voimme taata henkilökohtaisen palvelun paikallisella laadulla, ja osallistua saaren elinvoimaisuuden ylläpitämiseen.

Yrityksemme aloitti matkansa 70 vuotta sitten, kun Harry Strandell aloitti työt sähköasennusten parissa Västanfjärdissä. Kauppa avasi ovensa 1980-luvun lopussa, ja palveluvalikoima on laajentunut vuosien saatossa myös LVI-asennus- ja suunnittelutöihin. Tänä päivänä sijaitsemme Kemiön keskustassa, jossa monipuolinen tekniikkatavaratalomme palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin.

Valikoimiin kuuluu laadukkaita käsityökaluja, työvaatteita, sähkö- ja LVI-tarvikkeita, sekä kodinkoneita kotiinkuljetuksella ja asennuksella. Sähkö- ja LVI-suunnitteluosasto yhdessä ammattitaitoisten asentajien kanssa takaa asiakkaille sujuvasti kaikki kodintekniikkapalvelut saman katon alta.

Toivottavasti olemme yhtä elinvoimaisia myös tulevat vuosikymmenet!

Sofia Hellsberg - Strandellin Sähkö

 

Kemiönsaaren Venekeskus

Kimitoöns Båtcenter

Yrittäjyys Kemiönsaarella on turvallista ja vaihtelevaa. Yritysten ja eri toimialojen välinen yhteistyö sujuu hyvin paikkakunnalla, jossa lähes kaikki tuntevat toisensa. Suurin osa asioista hoituu parilla puhelinsoitolla.

Venealalla jolla Kemiönsaaren Venekeskus toimii, on ilo kohdata myös paljon uusia henkilöitä. Vapaa-ajanasukkaat ja paikkakunnalle muuttaneet muodostavat suuren osan asiakaskunnastamme. On antoisaa ja hauskaa nähdä miten muut kokevat saaremme, sekä olla mukana prosessissa, jossa uudet asukkaat juurtuvat tänne saarelle.

Palvelemme entistä enemmän myös kauempaa tulevia asiakkaita. Monet tuntuvat huomanneen, että matka on yhtä pitkä kaupungista maalle kuin maalta kaupunkiin. Olemme saaneet kiitosta siitä, että täällä maalla tarjotaan sitä ”pientä ekstraa” räätälöityjen ratkaisujen ja henkilökohtaisen palvelun muodossa, niin venekaupoilla kuin venemaailmassakin.

Ben Lindström - Kemiönsaaren Venekeskus

KivaQ

KivaQ_till_sidan600x400

Se, että pääkonttorimme sijaitsee Kemiönsaarella, on mielestämme huippu juttu. Koska työmme kulkee tietokoneen mukana, voimme työskennellä missä tahansa.Tämä mahdollistaa myös linja-autossa tai junassa työskentelyn aina, kun se vain on mahdollista. Yhteydet ovat hyvät.

Asiakaskohtaamiset sujuvat rauhallisin mielin saaristossa asumisen ansiosta, joka on tärkeää työskennellessämme hyvinvoinnin parissa. Matkustamme päiväksi hektiseen Helsinkiin, mutta illaksi palaamme kotiin rauhaan, kirkkaan tähtitaivaan alle.

Olemme huomanneet, että saaristolaisuus koetaan asiakkaidemme keskuudessa positiivisena asiana. Monet asiakkaat tulevat mielellään saaristoon suunnittelupäiville ja työpajoihin. Ne koetaan mukavina irtiottoina tavanomaisesta arjesta, joilla lisätään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä.

Ove Näsman - Kiva Q

Cake My Way

Cake_my_way_600x400

Koko sukuni on toiminut yrittäjinä Kemiönsaarella, isoisäni isästä lähtien. Jokaisen sukupolven edustaja on kokenut tärkeäksi sen, että alueen yrittäjät tukevat toisiaan. Täällä on vahva yhteisöllisyys, ja yrittäjänä tunnen kuuluvani suureen perheeseen.

Iloitsen suuresti siitä, että voin toteuttaa intohimoani, ja tarjota leivonnaisia kyläläisille kauniin luonnon ja saariston keskellä. Koko Suomi leipoo - tv-ohjelman voittaminen, ja myöhempi Kemiönsaaren Vuoden lähettiläs -kunniamaininta ovat minulle suuria kunnianosoituksia.


Riitta Wuorio-Bäck - Cake My Way

 

Kasnäs

Kasnäs_till_sidan_600x400

Yrittäjyys saaristossa on vaihteleva ja mielenkiintoinen elämäntapa. Matkailuyrittäjiltä vaaditaan toimeliaisuutta ja sisukkuutta. Emme pelkää haasteita, vaan otamme asiat vastaan positiivisin mielin ja kaikessa nähdään mahdollisuuksia.

Merellinen elinvoima näkyy päivittäisessä työssämme iloisena saaristolaishenkenä, kun voimme ylpeinä esitellä kaunista saaristoa asiakkaillemme.

Tanja Liljeqvist - Kasnäsudden Ab

Garnhärvan

Garnharvan_till_sidan600x400

Meistä tuntuu hyvältä toimia yrittäjinä Kemiönsaaren kaltaisella pikkupaikkakunnalla. Saamme asiakkaisiimme läheisen kontaktin, emmekä juurikaan tunne stressiä työpäivien aikana.

Täällä saaristossa ihmisillä on enemmän aikaa, ja se jos mikä luo mielestämme elinvoimaa!

Sara Wennström & Tone Leganger - Garnhärvan