Airisto Spa - aktiviteetteja saaristossa

Tarjoamme aktiviteetteja moneen, vaativaankin, makuun koko Saaristomeren alueella. Kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille ryhmille.


Kalastusmatkat
Yritykselle suunnatut kalastusmatkat ovat erikoisuuksiamme. Vuosien kokemuksella  järjestämme toimivat kokonaisuudet vaativammillekin ryhmille.
Ammattilais-kalastusoppaamme ovat kielitaitoisia ja paikalliset olosuhteet ymmärtäviä huippuosaajia.

Venekuljetukset
Anna itsellesi tai asiakkaillesi palanen maailman kauneinta saaristoa!
Tasokas illallisristeily tai leppoisa päiväretki on takuulla tasokas ja mieleen painuva kokemus vieraillesi tai asiakkaillesi. Vaihtoehtoja joilla veneretket ja -kuljetukset toteutetaan, on monia. huippunopeasta Rib-veneestä suurellekin ryhmälle sopiviin aluksiin.

Rib safari
Todellista vauhdin hurmaa vesillä jota ei aivan jokaisella mökkiveneellä pääse kokemaan!Rib-tyyppinen veneemme kulkee hyvin kovallakin kelillä. Rib-vene on eräänlainen ”kumivene” jyrkällä v-pohjalla, mikä mahdollistaa suuretkin nopeudet kyydin kuitenkin pysyvän tasaisena   ja matkustajien kuivina turhilta pärskeiltä ja tyrskyiltä. Veneemme  mahdollistaa nopeat ja turvalliset siirtymät paikasta toiseen, jopa 12 hengen ryhmille kerrallaan.

Ohjatut metsästysmatkat
Olemme jyvällä Saaristomeren tarjoamista metsästysmahdollisuuksista. Kokenut henkilökuntamme vie seurueesi sorsastamaan ja vesilintuja kyttäämään, merelle tai rannikkoseudun sisäjärville.
Hirven- ja muffloninmetsästys vanhan kartanon mailla kartanoherran johdolla taasen ovat herrasmiesmäistä luksusta jokaiselle metsästäjälle. Kruunupäiset kuusi- ja valkohäntäpeurat ovat vaativia saaliita, eivätkä jäniksetkään antaudu helpolla jyvälle.

Aktiviteetit jäällä
Saariston talvi antaa upeita mahdollisuuksia monille vauhdikkaille aktiviteeteille ainutlaatuisissa maisemissa. Airisto Spa:n aktiviteetit jäällä tarjoaa menoa ja meininkiä, wanhan ajan jääleikeistä tämän päivän menopeleihin. Koe talvinen saaristo parhaimmillaan: Pelastuspukukelluntaa, Jääcurlingia, Potkukelkkakisailuja, Moottorikelkkasafareita, Rekiretkiä jäällä, Vetovarjoilua kelkan perässä, ATV Ice Race: 1 mönkijä, jolla ajamme kilpaa...

Meiltä saat myös majoitusta, kokous- ja juhlatilaa sekä tietenkin jo kuuluisaksi tulleitä loistavia sauna- ja spa-elämyksiä.

Lisätiedot

  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Kalastavan kissan kuja 1, 21600 PARAINEN
  • Puhelin 1 +358 (0) 20 734 8860