Chill out fishing

Nauti saaristomeren upeasta luonnosta ja ikimuistoisesta retkestä! 

Chill Out Fishing järjestää kalastus- ja eräretkiä mm. Kemiönsaaren, Paraisten ja Hangon saaristossa. Retket räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, että pakkaat tarvittavat varusteet mukaan, sillä sinusta huolehtii koulutettu ja luotettava kalastus- ja retkiopas, jolla on vuosikymmenien kokemus kalastuksesta ja retkeilystä saaristossa sekä tarvittavat pätevyydet turvalliseen ryhmämatkailuun ja venekuljetukseen   

autiolla saarella? Se onnistuu yllättävänkin helposti, kun räätälöimme sinulle ja seurueellesi sopivan retken taivasalla, keskellä kauneinta saaristoluontoa. Yövy teltassa, riippumatossa tai laavussa, koe saariston tähtitaivas ilman valosaastetta tai tee yöttömän yön seikkailu

Koe saaristomeren kalaisat vedet ja valmista maittava ateria päivän saaliista tai lähde kaveriporukalla urheilukalastamaan ja rikkomaan kalaennätyksiä! 

Chill Out Fishingin kautta myös päiväretket Rosalan viikinkikylään tai Bengtskärin majakalle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään teille ikimuistoinen retki!

Hendry Wahlsten, Chill Out Fishing 
Koulutettu kalastus- ja retkiopas

Lisätiedot

  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Puhelin 1 045-3506304