NaturEffect - Pyörävuokraus ja opastukset pyöräretkille

Mikäli mielii maitse Kemiönsaarille, on pyöräily on ehdottomasti paras tapa kokea ja nähdä alue. Vuokraa pyörä NaturEffectiltä ja polkaise huikeisiin luontokohteisiin ja tutustu pyöräilijöiden Rannikkoreittiin.

NaturEffectiltä saat vuokrattua huippulaadukkaat hybridipyörät, jolla pääset etenemään kevyesti maantiellä, hiekkateillä ja poluilla.

Pyöriä on yhteensä kuusi kappaletta ja voit vuokrata ne vaikka kahdeksi viikoksi kerrallaan. Jos tarvitset isomman määrän pyöriä tai pidemmän vuokra-ajan, sekin järjestyy. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pyörät ovat Serious-merkkiset 21-vaihteiset hybridipyörät. Pyörissä on käsijärrut ja osassa etuhaarukassa jousitus.

Pyörien vuokraan sisältyy:
- kypärä
- pyörälaukut
- pieni korjaussetti ja pumppu
- kartta alueesta

HUOM! Pyörät ovat vuokrattavissa Taalintehtaalta. Pyörät voidaan myös toimittaa asiakkaan toivomaan paikkaan tai noutaa toivotusta paikasta. Hinta kuljetukselle 2 €/km laskutetaan erikseen.

NaturEffect tarjoaa myös pyöräilyretkille opastuksia. Silloin pääset oppaan kanssa näkemään Kemiönsaarten salatut helmet. Ota yhteys Villeen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..