Nordic Gravel Series 2022

85 000 kilometriä sorateitä, 168 000 järveä ja 78 % pinta-alasta metsää tekee Suomesta unelmakohteen gravelpyöräilijöille. Lisäksi jokamiehenoikeudet, joiden avulla voit kuljeskella maaseudulla, kalastaa ja nauttia luonnonalueiden virkistyskäytöstä, luovat täydelliset puitteet pyöräilyseikkailuille. Nordic Gravel Series järjestää pyöräilytapahtumia eri puolilla Suomea ja Pohjoismaita. 

Turun saaristo on gravelpyöräilijöiden paratiisi. Yhteistyössä seikkailupyöräilijä Toni Lundin kanssa toivotamme sinut tervetulleeksi Kemiönsaaren kauniille teille 17.-18.6. Tapahtumapaikkana toimii ainutlaatuinen Söderlångvikin kartano Dragsfjärdissä. 130 km:n reitti kiertää Kemiönsaaren eteläosan ja kulkee historiallisten maamerkkien, kuten Taalintehtaan, Västanfjärdin, Kemiön ja Dragsfjärdin kirkon ohi.

Maasto on mäkistä ja aaltoilevaa, erämaamaisten metsien halki kulkevien pienten sorateiden paratiisi. Reitin loppupuolella upeat merenrantanäkymät Ölmokselta Purunpäähän palkitsevat pyöräilijän.

Reittietäisyydet 40, 85 ja 130 km. Tapahtuma on rajoitettu 500 osallistujaan. Tapahtuma ei ole kilpailu.

Tapahtuma toivottaa tervetulleeksi kaiken tasoiset ja kuntoiset pyöräilijät. Tapahtuma ei ole kilpailu. Tapahtuma ajetaan (osittain) yleisillä teillä ja pyydämme sinua noudattamaan liikennesääntöjä. Meillä on yksinoikeus käyttää päivän yksityisteitä, joten älä käytä tai jaa tapahtumareittejä ennen tapahtumaa tai sen jälkeen. Kunnioita ympäristöä ja muita pyöräilijöitä.

Lisätiedot

  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Puhelin 1 +358401532218