Var är vi?

Kemiönsaari lapsille

Tee koko perheen voimin löytöretki Kemiönsaarelle. Täältä löydät lasten kulttuuria, pääset liikkumaan ja pelaamaan sekä tekemään tutkimusretkiä luontoon! Tässä kahdeksan vinkkiä:


1. Amospuisto

 Pura ylimääräiset energiat Amospuistossa Kemiössä. Liikuntaleikkipuiston ja jalkapallokenttien lisäksi puistosta löytyy mm. frisbeegolfrata ja skeittirampit. Talvella pääset laskemaan pulkkamäessä.

Lue lisää Amospuistosta.

amosparken1


2. Sagalund

Museo, puutarha, kulttuuriperinnön ja lastenkulttuurin keskus on kaikkea muuta kuin tylsä – satoi tai paistoi! Tervetuloa leikkimään ja askartelemaan!

Lue lisää Sagalundin museosta.

mainland sagalund


3. Stall Hildas Talli

Vuonohevonen Hilda toivottaa lapset ja aikuiset tervetulleeksi Tjudan kylään. Lähde talutusratsastukselle tai kärry-/rekiajelulle metsätietä pitkin.

Lue lisää Stall hildan Tallista.

hilda


4. Taalintehdas

Tee tutkimuksia lasten luontopolulla, testaa leikkipuistot, näe lasinpuhaltajan työssään ja käy kirjaston satuhetkissä.

Lue lisää Taalintehtaasta.

Bibban


5. Frisbeegolf

Kemiönsaarilta löytyy kolme frisbeegolfrataa: 9-väyläinen puisto-/peltorata Amospuistosta Kemiöstä, 9-väyläinen metsärata Taalintehtaalla ja Vänön saaren 8-väyläinen metsärata.

Lue lisää frisbeegolfista.

Frisbeegolf


6. Kasnäs

Kasnäsin kylpylässä viihtyy koko perhe, myös sateisena päivänä. Kasnäsissä on myös hotelli ja ravintolan, uimaranta, luontopolkuja, leikkipaikka, minigolf sekä hurmaava Källarvinden kahvila.

Lue lisää Kasnäsistä.

kylpyla


7. Rosala Viikinkikylä

Miten saaristossa elettiin satoja vuosia sitten? Hyppää lauttaan Kasnäsistä ja tule kokemaan päivä viikinkinä Rosalan Viikinkikeskuksessa.  Kesäisin voit lähteä Saariston loistoreitille, ja yhdistää viikinkikyläkäyntiin retken Bengtskärin majakalle.

Lue lisää Viikinkylästä.

vikingac


8. Uimarannat / Luistelu

Lapsiystävällisiä ja rauhallisia uimarantoja löytyy sekä meren että järvien rannoilta.
Täältä löydät uimapaikat.

Luistelukentät ja hiihtoladut löydät täältä.

vinter

Muita paikkoja tässä kategoriassa: Saariston makuja »