Kemiönsaari seikkailijalle

Saaristo on seikkailuja täynnä! Ota tästä parhaat vinkit elämysten äärelle.


1. Saaristomeren kansallispuisto

Vuokraa vene, kajakki tai ota taksivenekyyti jollekin Saaristomeren kansallispuiston upeista saarista. Luontopolku, tulipaikka ja telttailupaikka löytyvät mm. Öröstä, Höglandista ja Yxskäristä. Lue lisää Saaristomeren kansallispuistosta.

 Seikkailija venevuokraus


2. Pyöräile

Kemiönsaarta halkovaa Rannikkoreittiä pitkin matkataan Salon ja Raaseporin kautta Hankoon, mistä pääsee venekyydillä takaisin Kemiönsaarelle, Kasnäsiin. Polkupyöriä saat vuokrattua useista Kemiönsaaren matkailukohteista myös lyhyempiä pyöräretkiä varten.

 mainland bike kopia


3. Luontopolut

Merkattuja luonto- ja kulttuuripolkuja löytyy niin pääsaarelta kuin lähialueen isommilta saarilta. Testaa ainakin Taalintehtaan, Söderlångvikin ja Örön polut!
Lue lisää poluista.

mainland senatsberget


4. Saarihyppely

Ota teltta ja eväät mukaan tai varaa mökkimajoitus saarilta. Taalintehtaalta ja Kasnäsistä lähtevillä yhteysaluksilla pääset moniin saariin.
Lue lisää lauttayhteyksistä.

 explore oro


5. Melo kanootilla

Aivan Taalintehtaan keskustan vierestä, noin 700 m torilta, alkaa upea erämaamainen järvi, Stora Masugnsträsket. Räpylä/Taalintehtaan matkailuinfo vuokraa intiaanikanootteja järvelle. Lue lisää.

 mainland canoeing


6. RIB-Safari

Koe vauhtielämys tai rauhallisempi saaristokierros RIB-veneillä.

rib


7. Kalareissulle

Lähde kokemaan kalastamisen tuomat elämykset, kokemukset ja seikkailut kalastusoppaan kanssa.
Lue lisää.

 Kalastus


8. Yö puussa

Skytent Ecocamp tarjoaa ikimuistoisen tentsile- yön puussa, keskellä kauneinta saaristoluontoa. Majoitusmahdollisuukisa Taalintehtaalla, Söderlångvikissa ja Kasnäsissä.

 tentsile dbruk