Mac Daniel`s Grill

Matkailijan keidas

Galaxyn sielu on Mac Daniel`s Grill. Täällä avataan ovet jo aikaisin. Perinteinen kahvila, nuorison oma nurkkaus, ruokasali, pub, kokouskabinetti. Elintarvikekioski on avoinna myöhään illalla.

Juhlapalvelumme auttaa järjestämään suuria ja pieniä juhlatilaisuuksia. Vieressä sijaitseva Shell Kemiön kylmäasema on avoinna vuorokauden ympäri.

 

Galaxy koostuu Mac Daniel's Grillin lisäksi hotellista ja ravintolasta.

Yläkerran Hotelli Galaxyssä on neljä korkeatasoista ja hyvin varustettua huonetta. Hotellihuoneet ovat valoisia ja viihtyisiä, ne on varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla. Kaikki huoneet ovat saman tasoisia mutta pohjaratkaisuiltaan ja väreiltään erilaisia. Vieraat voivat levätä mukavissa sängyissä tai käyttää aikaansa hyödyksi etätyötä tehden. Hotellissa on myös perhehuoneita, joissa on vuodesohva ja lisävuoteita.

Huoneiden varustus: kylpyhuone suihkulla, puhelin, satelliitti-TV, minibaari ja ilmastointi.

Ravintola Galaxy, on perinteinen ruoka- ja tanssiravintola, jossa on kokoustilat, baari ja terassi. Ravintola sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa.

Täällä voimme järjestää niin suuria kuin pieniä tilaisuuksia toiveidesi mukaan. Ravintolakerroksen voi myös vuokrata kokous- ja konferenssitiloiksi.

Toivotamme sinut tervetulleeksi kokonaisuuteen, jossa on mahdollista ruokailla ja yöpyä sekä hankkia polttoainetta. Lupaamme pitää Sinusta hyvää huolta!

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Ravintola
  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Arkadiantie 11, 25700 Kemiö
  • Puhelin 1 +358 400 538 984