Material för samarbetspartners

Yhteinen markkinointi

Yhteinen markkinointi

Saaristo - markkinointiyhteistyö vuosi 2020


Kemiönsaaren kunnan ja Paraisten kaupungin matkailutiimit päivittävät yhteistyössä Saariston matkailuesitteet vuodelle 2020. Tervetuloa Saaristoon -esitteen koko muuttuu magasiinikokoon (A4) ja Saariston matkailukartan karttapohja muuttuu selkeämmäksi.

Matkailuorganisaatio pääsee mukaan sekä esitteeseen että karttaan ilmoituksilla. Ilmoittautumisaika seuraavan vuoden aineistoihin loppuu vuosittainen 1.lokakuuta. Jos olet kiinnostunut näkyvyydestä, ole yhteyksissä Benjamin Donneriin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

VisitKemiönsaari.fi

VisitKemiönsaari.fi -portaalia ylläpitää Kemiönsaaren kunnan matkailuyksikkö, ja on alueen keskeinen markkinointiportaali koskien matkailua ja tapahtumia. Kaikki yritykset ja organisaatiot, joilla on matkailijoille sopivia tuotteita ovat erittäin tervetulleita mukaan portaaliin. Yllä mainituissa esitteissä ja kartoissa mukana olevat saavat näkyvyyden VisitKemiönsaari.fi -portaalissa ja sovelluksessa ilman erillistä maksua. Jos et ole mukana yllä olevassa esitteessä tai kartassa, vuosimaksu on 95€ + alv ja kattaa tekstien käännökset, näkyvyysmarkkinoinnin (AdWords / SoMe) ja teknisen ylläpidon ja kehityksen. Yhteistyökumppanit saavat samalla myös näkyvyyttä iOS- ja Android-sovelluksessamme Visit Kimitoön sekä kartallamme. Jaamme aktiivisesti yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa portaalia ja sen tuotteita Suomalaisten ja kansainvälisten kohderyhmien näkyville.

On helppoa ja edullista olla mukana VisitKemiönsaari-portaalissa, ja tuomalla yhdessä laajaa tarjontaamme näkyville kohotamme kiinnostusta aluetta kohti ja sen tuotteita kohti. 

Jos haluat mukaan yhteistyöhön tai haluat muuttaa aikaisempia tietoja, paina tästä . Tarvitsemme jokaiselle tuotteelle seuraavaa:

  • Hyvä tuotetta kuvaava pääkuva jonka leveys on ainakin 1170px ja korkeus 780px . EI yrityslogo tai -nimi tai vastaava. 
  • Tuotteen nimi (esimerkki: "Saariston helmet, veneristeily 5 tuntia", EI "Matkailuritys Oy Ab"
  • Teksti joka kuvaa tuotetta ja antaa sille lisämakua (muista tarinallisuus)
  • www-osoite mistä löytyy lisätietoja ja mistä tuotetta voi varata (mielellään ainakin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi), tai samat tiedot ilman www-osoitetta. Myös sellainen puhelinnumero ja sähköpostiosoite jota saa julkaista
  • mahdollinen facebook-sivu
  • käyntiosoite
  • Jos haluat kuvagallerian mukaan sivulle, lähetä zip-pakattu kuva-albumi joka koostuu esimerkiksi 16:9- tai 4:3- suhteen kuvia, resoluutio ainakin 1000px pitkä sivu ja suurin koko per kuva 300kb
  • jos haluat videon mukaan sivulle, lähetä videon URL tai linkki paikkaan, missä video on tallennettuna 

 Annamme mielellään apua jos jokin yllä tuottaa kysymyksiä, soita Benjamin Donner 040 662 38 33!

Ajankohtaista ja uutiskirjeet

Ajankohtaista ja uutiskirjeet

Tärkein viestintäkanaalimme on Facebook-ryhmä Kimitoöarna besöksnäringsproffs - Matkailualan ammattilaiset Kemiönsaarilla . Liity ryhmään niin saat tuoreimmat uutiset matkailutyöstä ja voit itse osallistua keskusteluun! 

Lähetämme myös silloin tällöin uutiskirjeitä sähköpostitse. Kirjeitä voi myös lukea alla. Alta löydät myös tärkeitä linkkejä ja asiakirjoja koskien matkailualaa.

 

Uutiskirjeet

 

 

Asiakirjoja Kemiönsaaren kunnan matkailusta
Föreläsningar och webinarier

Föreläsningar och webinarier

Webinarier


Kestävä kehitys
Kestävä kehitys
Google-työpaja aloittelijoille
Google-työpaja aloittelijoille
Google-työpaja edistyneille
Google-työpaja edistyneille
 

Externa dokument och sajter för besöksnäringen (observera att komplettare version upprätthålls på besöksnäringsgruppen på Facebook)

Matkailuyrittäjän kansainvälistymisopas - MEK 2014

Your Stay - Kansainvälistymiskriteerit

HomeStay - Kotimajoittajan opas

Matkailualan tilastot - Statistik för besöksnäringen

Rajahaastattelututkimus 2012 (osa 26) beteende hos internationella besökare i Finland