Hotelli Bjärkas Golf

Tervetuloa Bjärkasiin. Meillä voit pelata golfia, yöpyä korkeatasoisissa tiloissa ja syödä hyvin vanhassa navettarakennuksessa sijaitsevassa tilausravintolassamme. Navetassa sijaitsee myös Pub 19:th hole snack bar, jossa on tarjolla virvoitusjuomia ja pikkupurtavaa. Pubissa on A-oikeudet. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme voittaneet World Golf Awardsin Suomen parhaan golfhotellin palkinnon vuosina 2014, 2015, 2016 ja 2019.

 

Hotelli
Hotellirakennuksemme valmistui vuonna 2014. Rustiikkiseen tyyliin rakennetussa hotellissa on viisi huoneistoa. Huoneistoissa on yksi tai kaksi makuuhuonetta sekä oma keittiö. Rakennuksessa on langaton verkko ja kuituyhteys. Erikoista hotellissa on se, että se on rakennettu vanhan maakellarin päälle, missä tänä päivänä sijaitsee tunnelmallinen TV-huone. Hotellista löytyy biljardi- ja pingispöydät, sekä pihalta neljä boule-/petanquekenttää.

Muut majoitustilat
Noin 800 metrin päässä hotellilta sijaitsee Villa. Se on vaha torppa, joka on kunnostettu moderniksi. Villassa on tilaa enintään 10 henkilölle. Siellä on neljä makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, kaksi kylpyhuonetta sekä langaton verkko.

Lue lisää tilausravintolastamme ja Pub 19:th hole snack barista.

Lue lisää upeasta 18-reiän par 3 golfkentästämme.

 

Lisätiedot

  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Västanfjärdsvägen 655
  • Puhelin 1 +358 440 184653
  • Sänkypaikkoja 36