Storfinnhova Gård

Tervetuloa kauniiseen ympäristöömme!

Kun haluat vieraidesi, henkilökuntasi, asiakkaasi, ystäväporukkasi tai vaikkapa yhdistyksesi jäsenten nauttivan taianomaisesta luonnosta, sen rauhasta ja kauneudesta tuo heidät Storfinnhova Gård:iin. Henkilökuntamme luo sinulle mieluisan kokonaisuuden, joka liittää sinut Storfinnhovaan palaavien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Kemiönsaarella sijaitseva Storfinnhova Gård on ympärivuotinen ja korkealuokkainen juhla-, kokous-, koulutus- ja elämyskeskus. Storfinnhova Gård sijaitsee erittäin kauniissa vanhassa kulttuurimaisemassa, jossa rakennukset ja puistomainen ympäristö luovat erilaisille tilaisuuksille upeat puitteet.

Metsäkylä & tunnettu maanalinen savusaunamme

Ehdoton vetonaula on metsään rakennettu elämyksellinen Metsäkylä, jossa puron varrella sijaitsee maanalainen graniittinen savusauna. Taianomaisessa saunassa voi löylyjen välissä vilvoitella sen läpi virtaavassa purossa.

Ravintolafilosofia

Ruokamme heijastaa vuodenaikaa ja lähiluontoa. Raaka-aineet ovat mahdollisimman ekologisia ja mielellään myös lähituotettuja.

Asuminen

Tarjoamme korkealaatuista majoitusta myös pidemmäksi aikaa. Meidän kolmessa rakennuksessamme voimme tarjota yöpymistä kahden hengen huoneissa yhteensä noin 20 hengelle. Kaikissa taloissammme on keittiö, olohuone, kylpyhuone sekä yksityinen alue. Mökkiemme lisäksi voimme seikkailunhaluisille tarjota yöpymistä Metsäkylän puumajoissa. Metsäkylä sijaitsee noin 900 metriä Storfinnhova Gård:ista. Kuuluisan maanalaisen savusaunamme ympäristössä sijaitsee viisi kuusikulmaista majaa, jotka on rakennettu noin kahden metrin korkeudelle puihin. Jokaisessa majassa on kolme nukkumapaikkaa ja majaan päästään tikkaita pitkin. Puut ovat käsiteltyjä ja majat ovat tervattuja. Majat ovat lämpöeristettyjä ja niissä on lämmitettävät lattiat. Metsäkylään pystyy majoittamaan 15 henkilöä. Majoitus puumajoissa sopii seikkailunhaluiselle tai hänelle, joka haluaa kokea läheisyyttä luontoon. Metsäkylä muodostaa ihmeellisen ilmapiirin, joka on koettava.

Lisätiedot

Media

Storfinnhåva Gård