Airisto Spa - aktiviteter i skärgården

Vi erbjuder både lättare och mer krävande aktiviteter, över hela Skärgårdshavet, för alla åldrar och för grupper i olika storlekar.

Fiskeutfärder

Fiskeutfärder riktade till företag är vår specialitet.  Med flera års erfarenhet arrangerar vi fungerande helheter, även för mer krävande grupper. Våra yrkeskompetenta fiskeguider är språkkunniga och topp experter på att förstå de lokala förhållandena.

Båttransporten

Ge en liten bit av världens vackraste skärgård, åt dig själv eller åt dina kunder! En högklassig kvällskryssning eller en avslappnande dagsutfärd, är garanterat en minnesvärd upplevelse för dina gäster eller kunder. Alternativ för hur båtutfärderna och transporten utförs, är många. Från hög hastighets RIB-båtar, till fartyg som passar större grupper. 

RIB safari

Den verkliga spänningen i höghastighet på vattnet, som man inte med vilken kabinbåt som helst har möjlighet att uppleva! Vår båt går även i mycket hårt väder. RIB-båten är en slags ”gummibåt” med brant v-format botten, som gör att den hålls stadig, även i höga hastigheter. Det håller även passagerarna torra från onödigt vattenstänk. Båten erbjuder snabba och säkra förflyttningar från olika platser, och rymmer upp till 12 personer åt gången.

Guidade jaktturer

Vi har koll på vad skärgårdshavet erbjuder för jaktmöjligheter. Vår erfarna personal guidar ert gäng på andjakt och för att åskåda sjöfåglar, till havs eller i kustregionens insjöar. Älg- och mufflonjakt, på gamla herrgårdens mark med ledning av godsägaren, är lyx för alla jägare. Kron- och vitsvanshjortarna är krävande fångst, men inte ger haren heller enkelt upp.

Aktiviteter på isen

Skärgårdens vintrar ger otroliga möjligheter till fartfyllda aktiviteter i unika landskap. Airisto Spas aktiviteter på isen, erbjuder fart och fläng, med allt från gammaldags islekar till nutidens mera fartfyllda aktiviteter. Upplev en vintrig skärgård på bästa sättet: räddningsdräkts aktiviteter, iscurling, tävlingar med sparkkälke, snöskotersafari, slädturer på isen, svävarturer, kitesurfing, parasailing, och ATV Ice Race: 1 fyrhjuling, som vi tävlingskör med.

Vi erbjuder inkvartering och mötes/festutrymmen men också såklart strålande bastu- och spa upplevelser, som redan blivit populära.

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Kalastavan kissan kuja 1, 21600 PARAINEN
  • Telefon 1 +358 (0) 20 734 8860