Chill out fishing

Njut av skärgårdshavets fantastiska natur och gör en oförglömlig utflykt!

Chill Out Fishing arrangerar fiske- och vildmarksutflykter i Kimitoöns, Pargas och Hangö skärgård. Utflykterna skräddarsys alltid enligt kundens önskemål. 

Du behöver endast packa med dig behövlig utrustning, eftersom du blir omhändertagen av en utbildad och pålitlig fiske- och vildmarksguide som har årtiondens erfarenhet av fiske och utflykter i skärgården samt behövlig kompetens för tryggt gruppresande och båttransport. 

Vill du uppleva en natt på en öde ö? Det ordnar sig förvånansvärt lätt med en skräddarsydd utflykt under stjärnhimmeln omringad av den vackraste skärgårdsnaturen. Övernatta i tält, hängmatta eller i en laavu, upplev skärgårdens stjärnhimmel utan störande ljus eller gör ett äventyr under midnattssolen! 

Upplev skärgårdshavets fiskrika vatten och tillred en smarrig måltid av fångsten eller gör en sportfiskeresa med kompisgänget och slå tidigare fiskerekord!

Chill Out Fishing anordnar även dagsutflykter till Rosala Vikingabyn och Bengtskärs fyr. Ta kontakt så fixar vi en oförglömlig dag för er! 

Hendry Wahlsten, Chill Out Fishing 
Utbildad fiske- och vildmarksguide

 

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Telefon 1 045-3506304