Seaside LKV & RENTAL - Stuguthyrning på Kimitoöarna

Seaside LKV & RENTAL har ett utbud på uthyrningsstugor som varierar med årstid och utbud. Liksom med vår fastighetsförmedling får vi kontinuerligt in nya stugor för uthyrning och sköter om all marknadsföring, administration, kundkontakt, bokning och kringservice, skötsel och städning. Vårt utbud på uthyrningsstugor varierar med årstid och utbud. Vi tar kontinuerligt in nya stugor för uthyrning och sköter om all marknadsföring, administration, kundkontakt, bokning och kringservice.


Seaside LKV & RENTALStommen i vår stuguthyrning är sex stycken vintervarma stugor vid Kärrasandvägen i Dragsfjärds Kyrkoby. De här stugorna är utrustade som mindre egnahemshus på 62-72 m2 och var och en stuga har 2 sovrum, stort välutrustat stugkök, badrum/WC och egen bastu. Varje stuga har egen gårdsplan med egen barnvänlig sandstrand och egen roddbåt. Kärra bybutiken är på ca 600 meters avstånd. Helsingfors, Åbo och Salo bussarna har en hållplats på ca 800 meters avstånd.

En stor del av Kimitoöns stora utbud på aktiviteter och sevärdheter finns inom 20 km och Skärgårdshavets Nationalpark börjar på ca 5 km avstånd vid Ölmos Långsidan.

Om du önskar ledda utomhusaktiviteter så står Niklas Hollsten, utbildad vildmarksguide till tjänst med kanoter och kajaker på insjö eller havet, klippklättring eller terrängcykling, skärgårdsvandringar, övernattning på något skär eller kvällspicknick vid lavu/vindskydd. Niklas är internationellt känd som friåkare på snowboard.

 

Se och boka stugorna på TripAdvisor:

Anna

  

Berta

  

Cecila

  

Diana

 

 

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Telefon 1 +358 44 706 7012