Gammelbyhouse

Gammelbyhouse är ett mysigt café som ligger i närheten av Strömma kanal. Skolbyggnaden, som byggdes 1927, har ett café och en liten livsstilsbutik. Vi erbjuder även bed & breakfast-boende i ett rum eller i ett glamping tält. Vi ligger 1,5 km från Strömmakanal och 5 km från Kimito centrum.

Caféet har en unik atmosfär. Stora gamla rutfönster släpper in ett vackert ljus utifrån och möblerna är en blandning av nytt och gammalt. Du kan njuta av välsmakande, söta och salta bakverk, alla bakade enligt säsong. Som lunchfavorit har besökare valt husets rökta laxpaj med sallad eller grillat bröd . En kopp ekologiskt kaffe och en läcker bit tårta eller en stor örfil smaka när som helst under dagen. Vårt frukostbord är också öppet för icke övernattande gäster.
Caféet har A-rättigheter.

I anslutning till caféet finns en liten livsstilsbutik där du kan hitta högkvalitativa och unika inredningsprodukter för ditt hem eller som presenter. I butiken finns vackra rustika och naturliga produkter för hem och trädgård. Du hittar även inhemska delikatesser som du kan köpa med dig hem.

Vi har också en parkeringsplats lämpad för caraavngäster samt att man också kan campa hos oss.

Mer detaljerade öppettider etc. finns på Facebook Gammelbyhouse

Service

  • Café
  • HandikapparkeringTillgängligt för astmatiker och allergikerHandikappanpassad toalett

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Bjärnåvägen 592, 25650 Strömma
  • Telefon 1 +358 40 1650 656