Aivan nenäsi edessä

Ditt nya hem i Kimitoön

Avslappnat & naturskönt i Kimitoön

Paikkakunta tarjoaa monipuolisen ja kauniin luonnon rehevine metsineen ja ulkosaariston karuine kalliosaarineen. Kemiönsaari on noin 6 600 asukkaan kunta, joka koostuu noin 3 000 saaresta ja luodosta, joista toistakymmentä on asuttuja ympäri vuoden. Turun, Salon ja Helsingin läheisyys tekevät Kemiönsaaresta erinomaisen paikan asua ja vierailla ympäri vuoden!

Vi vill erbjuda mer än vackra och trygga miljöer för våra invånare och besökare. I Kimitoöns kommun finns även mångsidig service, ett rikligt kulturutbud och ett stort urval av fritidsaktiviteter. Till sevärdheterna hör Bengtskärs fyr, Örö kustfort, den anrika bruksorten Dalsbruk, den idylliska lotsbyn Högsåra, Söderlångvik gård och skärgårdsbyar som Rosala och Hitis.

Kemiönsaari on porttisi Saaristomeren kansallispuistoon, ja saaristomme kuuluu myös Saaristomeren UNESCO-biosfäärialueeseen.

Uskalla ottaa askel, kaupunkiin pääsee milloin tahansa.

Muuttajiemme mukaan suurimmat syyt muuttaa Kemiönsaarelle ovat parempi elämänlaatu ja merenläheisyys. Luonnonläheisyyttä ja rauhallista elämää arvostetaan muuttajiemme keskuudessa. 

Saaristo tarjoaa loistavat puitteet etätyöntekoon ja yrittämiseen. Pien- ja mikroyritykset yhdessä luovat peruspilarin Kemiönsaaren elinkeinoelämälle. Kemiönsaaren laaja valokuituverkko ja langaton verkko takaavat luotettavan ja nopean yhteyden etätyöskentelyyn. Sijainti Etelä-Suomen suurkaupunkien läheisyydessä mahdollistaa myös työssä käymisen muille paikkakunnille! 

Tälle sivulle on koottu tietoa asumisesta, työmahdollisuuksista, koulutuksesta ja vapaa-ajasta. Toivottavasti löydät täältä kaiken tarpeellisen, jotta uskallat ottaa askeleen kohti saaristoelämää!

Autolla & bussilla

Salo – Kemiönsaari n. 40 min
Turku – Kemiönsaari n. 1h
Helsinki – Kemiönsaari n. 2h

 

© Kemiönsaaren kunta | Tietosuojaseloste