Aivan nenäsi edessä

Uusi koti Kemiönsaaressa

Rentoa ja luonnonläheistä elämää Kemiönsaaressa

Paikkakunta tarjoaa monipuolisen ja kauniin luonnon rehevine metsineen ja ulkosaariston karuine kalliosaarineen. Kemiönsaari on noin 6 600 asukkaan kunta, joka koostuu noin 3 000 saaresta ja luodosta, joista toistakymmentä on asuttuja ympäri vuoden. Turun, Salon ja Helsingin läheisyys tekevät Kemiönsaaresta erinomaisen paikan asua ja vierailla ympäri vuoden!

Haluamme tarjota asukkaillemme ja vierailijoillemme enemmän kuin vain kauniin ja turvallisen ympäristön. Kunnassa on monipuoliset palvelut, runsas kulttuuritarjonta ja paljon erilaisia vapaa-ajantoimintoja. Paikkakunnan nähtävyyksiin kuuluvat mm. Bengtskärin majakka, Örön linnakesaari, Taalintehtaan ruukkikylä, Högsåra, Söderlångvikin kartano sekä saaristokylät Rosala ja Hiittinen.

Kemiönsaari on porttisi Saaristomeren kansallispuistoon, ja saaristomme kuuluu myös Saaristomeren UNESCO-biosfäärialueeseen.

Uskalla ottaa askel, kaupunkiin pääsee milloin tahansa.

Muuttajiemme mukaan suurimmat syyt muuttaa Kemiönsaarelle ovat parempi elämänlaatu ja merenläheisyys. Luonnonläheisyyttä ja rauhallista elämää arvostetaan muuttajiemme keskuudessa. 

Saaristo tarjoaa loistavat puitteet etätyöntekoon ja yrittämiseen. Pien- ja mikroyritykset yhdessä luovat peruspilarin Kemiönsaaren elinkeinoelämälle. Kemiönsaaren laaja valokuituverkko ja langaton verkko takaavat luotettavan ja nopean yhteyden etätyöskentelyyn. Sijainti Etelä-Suomen suurkaupunkien läheisyydessä mahdollistaa myös työssä käymisen muille paikkakunnille! 

Tälle sivulle on koottu tietoa asumisesta, työmahdollisuuksista, koulutuksesta ja vapaa-ajasta. Toivottavasti löydät täältä kaiken tarpeellisen, jotta uskallat ottaa askeleen kohti saaristoelämää!

Autolla & bussilla

Salo – Kemiönsaari n. 40 min
Turku – Kemiönsaari n. 1h
Helsinki – Kemiönsaari n. 2h

 

© Kemiönsaaren kunta | Tietosuojaseloste