Työskentele kotona, mökillä tai toimistossa – Etätyö avaa uusia mahdollisuuksia

Etätyöskentelyn suosio on kasvanut, ja sen myötä voidaan myös viettää enemmän aikaa saaristossa. Kuppi kahvia ja etäpalaveri omalla terassilla ei ole enää vain utopistinen ajatus. Joskus voi olla tarpeen tehdä töitä omassa rauhassa – siksi tarjoamme etätyöntekijöillemme mahdollisuuden drop-in työpisteeseen! Kun tarvitset työpistettä muutaman päivän viikossa, voit vuokrata toimistohuoneen maksutta Taalintehtaan DIT-centeristä. Meillä on myös muita vaihtoehtoja, jos pohdit vaikkapa toimiston vuokraamista pidemmäksi ajaksi.

Tarvitsetko huoneen, jossa voit työskennellä rauhassa muutamana päivänä viikossa tai vaikkapa vain muutaman tunnin ajan?

Taalintehtaan DIT-centerin toimistohotellissa on nyt mahdollisuus ilmaiseen drop in -kokeiluun. Tarjolla on kolme valmiiksi kalustettua toimistohuonetta Taalintehtaan keskustan tuntumassa. Toimistohotellissa käytössäsi on langaton verkko sekä keittiö, jossa voi keittää omat kahvit tai teet.

Enintään kolme päivää varausta kohden. Noudatamme yhdessä viranomaisten ohjeita ja suosituksia. 

Varaukset:

Roger Sjöqvist
Dalsbostäder Oy Ab

Puh 040 530 3584

roger.sjoqvist(at)ditcenter.com

Osoite: DIT-centerin yrityskeskus, Masuunintie 5.

Tarvitsetko työpisteen pidemmäksi aikaa?

Dals Inn vuokraa kalustettuja ja kalustamattomia toimistohuoneita aivan Taalintehtaan vierasvenesataman vieressä. Tiloista löytyy maksuton wifi, keittiö, neuvottelutilat ja sauna.  

Ota yhteyttä, jos haluat vuokrata työpisteen edullisesti pidemmäksi ajaksi!

Varaukset:

Dals Inn
Jukka Siitonen
Puh. 044 306 7012
varaukset(at)portside.fi

Osoite: Dals Inn, Taalintehtaantie 709, 25900 Taalintehdas

Meillä on paikka juuri sinun yrityksellesi!

Kemiönsaaren kunnassa mökkitiheys on Suomen suurimpia. Ainutlaatuinen luonto ja monipuolinen kulttuuri houkuttelevat alueelle runsaasti matkailijoita. Kauppa ja rakentaminen, veneala sekä hotelli- ja ravintola-ala ovat kasvavia elinkeinoja. Lähiruoka ja artesaaniruoka ovat saaneet vankan aseman Kemiönsaarella.

Alueella vallitsee vankka yrittäjähenki ja suotuisa yritysilmapiiri. Mikroyritykset ja pienet yritykset muodostavat Kemiönsaaren elinkeinoelämän selkärangan. Meiltä on lyhyt matka Suomen isompiin kaupunkeihin ja tärkeille liikennereiteille. Meillä on oma satama, jonka 8 metrin syväväylä mahdollistaa vientikuljetukset.

Tuleville ja nykyisille yrittäjille tarjoamme maksutonta neuvontaa. Autamme sopivan tontin ja toimitilojen etsinnässä sekä tuemme työvoiman rekrytoinnissa. Verkostojemme kautta löydät toimialallesi tärkeitä kontakteja ja yhteistyökumppaneita.

Yrittäjien tarinat

Teija Puranen

Valmistuin 2006 tekstiilisuunnittelijaksi Helsingin Taideteollisesta korkeakoulusta. Tutkintoon sisältyi monipuolisesti kuosisuunnittelun käytäntöjä ja markkinointia, joka antoi hyvät eväät oman yrityksen perustamiselle. Päätoimiseksi yrittäjäksi aloin vuonna 2010, josta lähtien olen toiminut unelmieni työssä kuosisuunnittelijana.

Kuosisuunnittelua kansainvälisille asiakkaille

Teen kuosisuunnittelua vakioasiakkaille, joista suurimmat ovat Nanso ja japanilainen Sunrose. Japanilaisia ja kansainvälisiä asiakkaita kiinnostaa meidän luonto, josta haenkin usein inspiraatiota kuoseihin. Myös uudelleen tuotantoon tulevien kuosieni muokkaus tai uudelleenväritys esimerkiksi Marimekolle on ollut osa työtäni. Minusta on mukava tehdä töitä vakioasiakkaiden kanssa, jolloin saa syvemmän asiakassuhteen, ja voidaan kommunikoida suoremmin ja avoimemmin.

Yrittäjyys Kemiönsaarella

Vietin lapsuudessa paljon kesiä saaristossa, ja unelma saaristoon muuttamisesta tuli ajankohtaiseksi 2010, kun eräs tuttu vinkkasi Tjudassa vapautuvasta vuokra-asunnosta. Pääkaupungin vilske vaihtui rauhalliseen maalaismaisemaan, jossa on tilaa ajatuksille ja luovalle työlle.

Yritystoiminnan alussa osallistuin kehityshankkeeseen, jonka avulla pääsin verkostoitumaan muiden luovan alan toimijoiden kanssa. Kävin myös yrittäjäkurssin, ja on kiva huomata, että Kemiönsaari on niin yrittäjäpositiivinen kunta. Myös paikallinen yrittäjien välinen yhteistyö tuntuu toimivan hyvin.

Autotonkin yrittäjä pärjää täällä hyvin, sillä pyörällä kulkeminen on helppoa ja bussiyhteydet kaupunkeihin toimii Kemiöstä hyvin. 

Yrittäjä vapaalla

Retkipyöräilen paljon ja viihdyn luonnossa. Pyörällä pääsee vaikkapa telttailemaan Örön saarelle, tutkailemaan Taalintehtaan ympäristöä tai Högsåraan nauttimaan keväästä. Lista parhaista retkikohteista on pitkä, mutta vielä haluaisin mainita myös Västanfjärdin vierasvenesataman, Strömman kanavan ja Kiilan Äänipäivät kesäkuussa.

Yrittäjien tarinat

KivaQ | Ove Näsman

KivaQ:n perustaja on työterveyshuollon erikoislääkäri ja työhyvinvoinnin asiantuntija Ove Näsman, jolla on yli 40 vuoden kokemus työhyvinvoinnin eri osa-alueista ja työterveyslääkärin käytännön työstä. Yrittäjänä hän on auttanut julkisen sektorin organisaatioita ja yrityksiä parantamaan tulosta ja tuottavuutta työhyvinvointia kehittämällä vuodesta 2010.

Työhyvinvoinnin asiantuntija

KivaQ tuottaa yrityksille ja organisaatioille palveluja ja tuotteita henkilöstön työhyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme yrityksille tuotteita ja menetelmiä, joiden on sekä tieteellisesti että käytännössä todistettu auttavan organisaatiota ja sen henkilöstöä kohti yhä toimivampia työyhteisöjä sekä parempaa työhyvinvointia, kokonaistuottavuutta ja kannattavuutta.

Yrittäjyys Kemiönsaarella

Se, että pääkonttorimme sijaitsee Kemiönsaarella, on mielestämme huippu juttu. Koska työmme kulkee tietokoneen mukana, voimme työskennellä missä tahansa.

Asiakaskohtaamiset sujuvat rauhallisin mielin saaristossa asumisen ansiosta, joka on tärkeää työskennellessämme hyvinvoinnin parissa. Matkustamme päiväksi hektiseen Helsinkiin, mutta illaksi palaamme kotiin rauhaan, kirkkaan tähtitaivaan alle.

Olemme huomanneet, että saaristolaisuus koetaan asiakkaidemme keskuudessa positiivisena asiana. Monet asiakkaat tulevat mielellään saaristoon suunnittelupäiville ja työpajoihin. Ne koetaan mukavina irtiottoina tavanomaisesta arjesta, joilla lisätään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä.

Yrittäjä vapaalla

Yrittäjän arkea tasapainottavat veneily, mökkeily, kalastus, metsästys ja syksyisin sienestys. Liikkuminen on entiselle Suomen jääkiekkomaajoukkueen lääkärille tärkeää, ja vapaa-aika kuluu erityisesti hiihdon, golfin, kuntosalin, pyöräilyn ja uinnin parissa.

Yrittäjien tarinat

Kimitoöns båtcenter
Ben Lindström

Kemiönasaaren Venekeskus on perustettu 2017, kun ostimme yhdessä liikekumppani Jyrki Saarenpään kanssa silloisen Kemiön Venekeskuksen yritystoiminnan. Kemiön Venekeskus toimi Påvalsbyssä 1996 lähtien. Yrityskauppojen jälkeen kauppa muutettiin nopealla aikataululla Kemiön keskustaan, ja nimi vaihdettiin Kemiönsaaren Venekeskukseksi. Yritystoimintaa laajennettiin 2018 Tammisaareen, jolloin myös Tammisaaren Venekeskus siirtyi saman katon alle. Venekeskuksella on nykyään 15 työntekijää sekä kourallinen alihankkijoita.

Laaja valikoima veneitä ja palveluja

Venekeskus on erikoistunut pieniin ja keskisuuriin veneisiin, mutta tarjoaa käytännössä veneitä kaikkien toiveisiin, niin uusia kuin käytettyjäkin. Valikoimaamme kuuluu suositut kotimaiset merkit kuten Buster ja Yamarin, sekä Yamahan perämoottorit. Venepaketit toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaan varustettuina, avaimet käteen periaatteella.åtpaketen levereras komplett utrustade för kundens behov, enligt nyckeln i handen-principen. 

Tavoitteemme on tarjota monipuolista ja asiakaslähtöistä palvelua, sekä räätälöityjä ratkaisuja huolettomaan vene-elämään. Veneiden ohella tarjoamme auktorisoitua Yamaha-huoltoa, ammattimaista kunnossapitoa, venesäilytystä sekä laadukkaita veneilytarvikkeita.

Yrittäjyys Kemiönsaarella

Yrittäjyys Kemiönsaarella on turvallista ja vaihtelevaa. Yritysten ja eri toimialojen välinen yhteistyö sujuu hyvin paikkakunnalla, jossa lähes kaikki tuntevat toisensa. Suurin osa asioista hoituu parilla puhelinsoitolla. 

Palvelemme entistä enemmän myös kauempaa tulevia asiakkaita. Monet tuntuvat huomanneen, että matka on yhtä pitkä kaupungista maalle kuin maalta kaupunkiin. Olemme saaneet kiitosta siitä, että täällä maalla tarjotaan sitä ”pientä ekstraa” räätälöityjen ratkaisujen ja henkilökohtaisen palvelun muodossa, niin venekaupoilla kuin venemaailmassakin.

Yrittäjä vapaalla

Veneilen, syön hyvin ja pelaan paadelia.

© Kemiönsaaren kunta | Tietosuojaseloste